Choď na obsah Choď na menu
 


DEMI LOVATO

images087.jpg                                                             Demi Lovato

 

 

Celé Meno:Demetria Devonne "Demi" Lovato

Narodená:20.08.1992 Albuqerque Nové Mexico USA

Znamenie:Lev

Výška:174cm

Farba vlasov:Hnedé

Farba očí:Hnedé

Súrodenci: Dallas Lovato a Madison De La Garza(nevlastná)

 

Demi Lovato si zahrala v stanici FOX,v seriály Prison Break. Hlavnú rolu v seriálu Barney a Friends,potom sa objavila vo vedení Walta Disneye Jak Bell Rings a mnoho dalších.Vo veľkej konkurenci vyhrala celoštátni talent roku.Preslávil ju tiež film Camp Rock,kde si zahrala hlavnú role Mitchie Toress po boku hudobnej skupiny Jonas Brothers.Je známe že jej najleimagescai3c9ca.jpgpšou kamarátkou je Selena Gomez so Selenou sú ako sestry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demi môžne napísať:

Twitter: @ddlovato

 

 

Naspäť k Demi. Demi mala problémi s Trávením,tak prerušila natáčanie všetko aby sa mohla liečiť.Hovorí sa že Demi Drogovala ale nieje to pravda.Viac Info tu:

Hovorca americkej tínedžerskej hviezdy Demi Lovato poprel, že by bol jej pobyt v liečebni spojený s problémami s drogami či alkoholom. Reagoval tak na správy v médiách, že speváčka a herečka užívala kokaín a často sa opíjala.

 

"Demi Lovato sa nelieči zo závislosti od drog ani alkoholu. Ako sme informovali minulý týždeň, potrebuje odbornú liečbu pre jej emocionálne a fyzické problémy, s ktorými už nejakú dobu zápasí. Urobila tento krok, aby si život dala do poriadku," povedal vo vyhlásení hovorca Jesse Derris.

Lovato už v minulosti trpela poruchami stravovania a sebapoškodzovaním. "Vieme, že sa o jej život zaujíma množstvo ľudí. Ale naozaj vás prosíme o trochu súkromia v tomto náročnom období," dodal.

mf_414864668_4cf664e9750c38b547f24a6f7c5db899.jpg

Naspäť k Demi:

Mladučká Demi Lovato má na svete státisíce detských fanúšikov a už teraz najlepšie vie, ako zaujať objektívy fotografov. Sympatická 17-ročná Disneyho hviezda sa na pláži predviedla v trendových plavkách a s kamarátkami sa zabávala na vodnom skútri. Podaril sa jej aj malý trapas - keď si naprávala plavky, ukázala všetkým holý zadok.
Preslávila sa tínedžerským hudobným filmom Camp Rock detského kanála Disney Channel, v ktorom si zahrala po boku bratov Jonasovcov. Krásna brunetka, vlastným menom Demetria Devonne Lovato, má na konte dva spevácke albumy a k herectvu sa dostala už ako sedemročná.

 

 

Demi Hovorila že by chcela prísť na Slovensko.Ale nemá čas možno v roku 2014.:D

600full-demi-lovato.jpg

 

 

 

 

 

 

Demi Lovato a jej sestry:

Demi a Madison:

images76.jpg

 

 

 

 

 

 

Demi a Dallas:

images78.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.